Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Friday, April 3, 2009

berlatih caklempong

video

well, aku yang pakai tudung pink tu!

hari rabu iaitu 3 hari before kena perform depan pengarah koko, aku masih tak dapat nak bawa melodi dengan baik sampai down habis malam tu. tapi Alhamdulillah hari khamis aku dah dapat kuasai main caklempong ni walaupun masih ada kelemahan. antara penyebab aku main dengan teruk ialah aku main dengan cara menghafal. bukan tengok notes. so bila tetiba blank je, terus tangan aku terbehenti dari memukul bonang2 yang tersusun depan mata. masa tu mata akan kelam kabut mencari notes atas kertas sambil tangan terkial-kial haha.. tak ada cara lain, terpaksa toleh kat my partner, sham. sham main caklempong dengan cara sentiasa ikut notes. bukan menghafal macam aku. walaupun aku yang ajar sham cara main, tapi dia lah tempat aku bergantung bila aku jadi blank. sampai cik din (instructor aku) cakap "tu lah..menghafal lagi!" huhu nampaknya aku kena belajar main sambil tengok notes lah.. takut malam esok aku jadi blank pula bila buat persembahan. InsyaAllah aku akan masukkan video masa real performance aku nanti.. sekarang ni korang nak perlekehkan cara aku main pun tak kisah lah.. malam esok persembahan!!!