Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Thursday, January 26, 2012

Cara nak buat bisnes Herbalife

Assalamualaikum ;)

Entry kali ni saya nak cerita camne nak buat bisnes herbalife ni.. tak susah. student uni pun ramai dah berjaya. yang income puluh ribu sebulan pun ada.

kalau awak cakap susah, tak reti nak bisnes, semua orang yang mulakan bisnes herbalife ni memang start dari Z E R O! serius tak tahu apa2 tapi yang penting ada kemahuan nak buat.

cara dia simple!

1. GUNA
2. PAKAI
3. BUAL

kan simple.. awak guna produk tu. syarat yang wajib awak ikut. then pakai button. macam2 button ada. button ni awak memang dapat masa register sebagai ahli. bila pakai button, pergi mana2, ramai akan tanya. dari situ awak dah boleh buat cara yang ketiga which is BUAL. cerita kat orang tentang produk. tunjukkan testimoni. kalau orang tu tak minat, NO PROBLEM! jangan sedih..
dalam Herbalife ni Nombor sangat penting. kalau berbual dengan 10 orang, mungkin seorang je yang berminat. so jangan down bila ada orang menolak. teruskan berbual.

orang pertama tolak, takpe berbual pulak dengan orang kedua..orang kedua tolak jugak! jangan sedih! sepatutnya awak HAPPY sebab makin dekat dengan orang kesepuluh yang akan minat nak beli!! so berbual berbual dan berbual!

Paling paling paling penting, pergi setiap event Herbalife!! jangan miss langsung! syarat nak berjaya dalam herbalife, attend event! dari sekecik2 event hingga sebesar2 event, kena datang!

bawak orang pergi event. kalau tak ada orang nak ikut, pergi sorang2 pun tak apa. tambah ilmu ;)

bagi orang yang dah daftar ahli which is dah pun jadi distributor, sangat rugi tak pergi event. awak hanya guna produk herbalife dengan murah tapi awak tak ambil peluang untuk tambah pendapatan awak. tak susah, senang je herbalife ni..

Makin lama, saya makin jatuh cinta dengan herbalife..

Call saya jika minat nak tambah pendapatan. 017-7270067