Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Wednesday, October 21, 2009

kawan biar kekal kawan, musuh boleh tukar jadi kawan

rasa macam nak cerita semua benda and nak share semua benda dengan uols.. hehe baru saya tahu ramai yang jadi silent reader saya.. *wink wink* haha tak boleh blah mangaku depan2 saya yang mereka jadi silent reader blog saya ini.

hari tu saya hampir2 nak cerita something kat uols. tapi nasib baik saya fikir 2 3 kali before publish. menyesal tak sudah nanti hehehe...sebab tak semua benda boleh share dengan orang luar kan?kan?kan? yelah uols ni orang luar saya lah.. orang dalam tu macam mana haaa? saya bengap sikit bahasa2 ni. adik2 saya pun selalu gelakkan bahasa yang saya guna.
and ayat biasa diorang,

"kakak tak belajar BM eh?"

isk kan dah rindu kat adik2.. rindu sangat2...

panjang lak intro...

hurmm sekarang dah mula rasa ketidakselesaan. agak tak selesa..

apa perasaan uols, bila orang yang selama ni kita anggap macam kawan yang boleh kita hu ha hu ha sama2, boleh gurau2 macam orang tak tahu malu, boleh tergedik2 kat dia sebab dia kenal siapa kita yang sebenar PADAHAL SAYA MEMANG GEDIK =P , boleh tak sengaja cakap meleret2 kat dia sampai orang ingat saya memang gedik sebagai contoh alaaaaa tak naaaakkk laaa, susahnyaaaaa OH OK SAYA MEMANG SELALU MACAM TU DENGAN ORANG YANG MEMANG KAWAN SAYA. AND SAYA BARU SEDAR SAYA MACAM TU BILA AZIE AND WANI TEGUR SEBAB SELALU TERGEDIK DEPAN DIORANG HUHU (-_-")

and pada akhirnya kamu telah di'skandal'kan bersama? huh! apa perasan korang hah? hah? cepat cakap apa perasaan korang?? isk geram dah ni...!

saya terus rasa tak selesa nak bergelak ketawa dengan dia..and mula jauhkan diri dari dia.. rasanya bercakap dengan dia pun benda yang penting sahaja. bila depan dia jadi macam serius semacam. dah taknak dah tergedik2.dah rasa macam meluat, menyampah semua..hoho padahal orang lain yang buat gosip tetiba boleh menyampah kat dia pula?

senang cakap, saya tak selesa. dah itu sahaja.ok bye! study time!