Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Sunday, January 17, 2010

Saya dan Kehidupan

Cuti Chinese new year start dari 13 feb till 21 feb. tapi sekarang saya dah mula rancang2 untuk panjangkan cuti sampai 28 feb. hehehe boleh tak?? Ponteng kelas selama seminggu. Hahaha sesuka hati buat cuti sendiri. saya nak celebrate birthday dengan family

Cakap pasal birthday, macam2 perasaan ada bila menghampiri 22 tahun. Paling hebat sekali perasaan takut. Bukan takut tua. Takut dengan masa depan. Takut dengan sikap sendiri. Kena behave macam orang dewasa, berfikir macam orang dah matang. Saya nak perbaiki diri esp tentang ilmu agama. Rasa macam banyak ilmu masa sekolah dulu dah lupa. Sorry ustazah noriz..

Eh…eh…lupa lak, saya dah tengok cerita adnan sempit! Memang best lah!berbaloi beratur panjang gila kat mid tu. 4 stars saya bagi. Kurang 1 bintang sebab kurang suka dengan elemen2 yang tak berapa nak sopan dalam cerita tu. I mean yang eksperesi muka melambangkan kelucahan. Rasa nak lempang laju2 je lelaki yang suka buat muka gatal, nak jelir2 lidah ke apa. Oh ye, tak berapa suka gak ayat2 jiwang dalam cerita tu. Rasa nak muntah je dengar.. bluwekkkk… tapi lawak dia memang kelakar betul lah.. lawak yang tak lapuk.

So guys, tengok lah cerita tu. Tak rugi pun tengok..


p/s: Test 1 tinggal seminggu je lagi. and my preparation? fuhhh baru 2% je kot..buat malu je..