Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Friday, May 14, 2010

oh tidak!!~ saya mimpi benda yang menakutkan..
saya kahwin dengan lelaki yang saya tak kenal! hensem..
tapi..
dalam mimpi tu, lepas akad nikah, saya bersanding sorang2.. sekejap sangat.. 'dia' bagi alasan nanti kat pihak lelaki je nak bersanding.. tak nak bersanding sekarang.. aku dah rasa pelik dah masa tu..

then, duduk berbual2 dengan 'dia'..sebab 1st time jumpa adalah hari akad nikah.. sepanjang berbual tu 'dia' tak pandang saya langsung. suami apa macam tu..

so saya mula buat andaian sendiri, 'dia' mesti dah ada girlfriend tapi terpaksa kahwin dengan saya.. eleh..macam lah saya nak sangat kat 'dia' huhu

bangun dari tidur terus beristighfar minta dijauhkan..

*teringat cerita dalam novel Andai Itu Takdirnya..diorang kahwin tanpa apa2 perasaan. and that girl selalu kena belasah and maki hamun dari suami dia. at last, suami dia jatuh hati tapi perempuan tu masih tak boleh terima. penuh halangan tapi akhirnya cinta mereka kesampaian. novel ni memang buat saya berendam air mata lah hahaha~

*saya takut.. mungkin semua akan cakap tu sekadar mimpi..mainan tidur..tapi mimpi2 saya benyak yang jadi kenyataan..

Ya Allah, berikan lah aku suami sebagai pelindung ketika di sisi, yang menjaga aib ketika jauh, yang menerima diriku seadanya, yang membimbing aku ke jalan yang benar..