Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Sunday, April 5, 2009

kenangan terindah

Alhamdulillah.. akhirnya segalanya selesai malam tadi..
aku berjaya juga main caklempong dengan jayanya..
ni aku letak gambar-gambar dari waktu latihan, raptai, and malam kejadian



videokami ketika rehearsal..penat ni


rehat sekejap


sebelum majlis berlangsung..merah menyala aku..

kami dan pameran batik
aku dan azie lepas habis majliscik din (instructor aku), syah n halimpinjam firdaus jap dari gf die haha



now, aku di rumah.. balik petang tadi (ahad). saja balik..macam biasa, nak cari ketenangan. rancang nak balik pagi tapi lab report tak siap lagi. nak balik tadi pun macam2 halangan. ada ke patut tetiba sandal boleh putus! cez...nak balik bilik jauh sangat so aku pinjam selipar naimah.. hehe.. then, nak jalan pergi depan KMR untuk naik metrobus, terpaksa redah hujan. gila betul lah..Alhamdulillah aku dah selamat sampai rumah. and sekarang tengah aman damai lepak depan laptop. semua masalah aku tinggalkan kat serdang kecuali lab report hahaha.. next week aku dah start final exam!! ni tak tahu lah bila nak balik campus. esok (isnin) tak ada kelas. selasa aku ponteng gak lah 1 klas. rabu tak ada kelas tapi ada taklimat untuk practical training. so macam kena balik selasa je..