Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Sunday, April 5, 2009

kenangan terindah

Alhamdulillah.. akhirnya segalanya selesai malam tadi..
aku berjaya juga main caklempong dengan jayanya..
ni aku letak gambar-gambar dari waktu latihan, raptai, and malam kejadian



videokami ketika rehearsal..penat ni


rehat sekejap


sebelum majlis berlangsung..merah menyala aku..

kami dan pameran batik
aku dan azie lepas habis majliscik din (instructor aku), syah n halimpinjam firdaus jap dari gf die haha



now, aku di rumah.. balik petang tadi (ahad). saja balik..macam biasa, nak cari ketenangan. rancang nak balik pagi tapi lab report tak siap lagi. nak balik tadi pun macam2 halangan. ada ke patut tetiba sandal boleh putus! cez...nak balik bilik jauh sangat so aku pinjam selipar naimah.. hehe.. then, nak jalan pergi depan KMR untuk naik metrobus, terpaksa redah hujan. gila betul lah..Alhamdulillah aku dah selamat sampai rumah. and sekarang tengah aman damai lepak depan laptop. semua masalah aku tinggalkan kat serdang kecuali lab report hahaha.. next week aku dah start final exam!! ni tak tahu lah bila nak balik campus. esok (isnin) tak ada kelas. selasa aku ponteng gak lah 1 klas. rabu tak ada kelas tapi ada taklimat untuk practical training. so macam kena balik selasa je..



8 comments:

azie said...

waah...hebatnye main caklempong!!
tp bkn puji ko laa, org yg men kat tgh sbelah knn 2..hebat tol die men.. :P

jieha said...

cez... ko main part sawa eh?
aku da x ingt lgsg cane maen sawa n tingkah since aku main part gerteh ni

♥ aN_Na ♥ said...

gie!!
haha..
is dt u in th blue shirt?heh
aku tgh kusyuk2 focus ko maen,ttbe tyme tu lak ko nak wat slack lari beat! hikhikhik.
nway,nice work!
lead kew? (mengenangkn tyme gue nasyid dolu2)

jieha said...

hahaha camera focus kat aku..tu y aku jd gelabah haha
skang da x aktif nasyid lg ke ana?
ape kate kali ni nasyid dgn iringan caklempong huhu

♥ aN_Na ♥ said...

hahaha..
sejak kua sek aku tggl tros nasyid.
xde tmpt pon nk involve..
archery yg thp tggi tu pon aku xdpt nk cntinue smpi jd pro, nih kn lak nasyid.isk2.(ttbe emo lak)

bdw, cam cun jgk nasyid ngn caklempong. kompom merdu gila! sape solo weyh?hak3.

♥ aN_Na ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ aN_Na ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ aN_Na ♥ said...
This comment has been removed by the author.