Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Thursday, February 12, 2009

nilai cinta

cinta..
nilai cinta ni tlalu bharga..
bukan utk bg sesuke ati je kt sesape..
tlalu suci utk dipermainkan
i dun think y i akn bg hati i ni kt sumone dlm ms tdekat ni..
sbb cinta ni bkn murah..same cam harga diri..
dlu ms kt skolah, aku penah maenkn prasaan laki..tp aku x penah la ckp y aku syg die ke ape..
x lame pastu, aku insaf gle r..rase cam tu lah bnda plg bodoh penah aku wat..
skang, aku akn pastikn y nilai cinta ni akn trus sntiasa bharga..x perlu bg kt sesape wat ms ni..
cukupla aku simpan je dlu
cinta akn diberi pd org y btul2 ikhlas n menepati ciri2 laki idaman aku hehe~
wpun ade org y aku admire, aku tau y tu bkn cinta..
umur aku pun br 21..muda lg..
xde ape y nk dikejarkn sgt
oh ye, sal org y aku minat tu..die mmg cukup ciri2 y aku nak..
kuat agama
bile dgr die alunkan ayat Quran, rase syahdu je..
die manja...tp ttp matang..
rmai btul peminat die..hehe~
mcm mn pun, aku xkan memiliki die..

2 comments:

kEyRa said...

wah3..manje tp matang.
nk tiru gak bley.hehe~
btul la weh..
cinta mmg berharge.
sia2 je bg kt org yg xtau hrgai cinta kite.kan3....
membazir cinta je!
emo jap.haha~

jieha said...

xpela..aku da x sedeh da skg
cume x nk cpt cayekn org pasni..