Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Thursday, June 25, 2009

jiwa tertekan sampai hati rasa nak meletup!

salam.. this entry is juz about wut i feel deep in my heart..
gila menyampah kat perasaan sendiri..but i know it s not my fault! is juz i m too sensitive..
dah tak ada ubat dah nak biar hati ni jadi kuat..

jealousy! yes! i admit it! nak dia jadi milik i sorang..
kuat merajuk! yep walaupun dengan family sendiri..
*tetap kurung diri dlm bilik bl merajuk..macam bdk kecik!!*
kecewa...try untuk stop sms-ing him..ni kes kecewa yang amat sangat
*'dia' adalah orang berbeza dgn 'him'*
rindu...tetap ada padahal kononnya ego..
*miss 'him'..tak rindu sangat kat 'dia'*

akhirnya, menangis lagi..penat dah..ohooo i tak nangis depan kawan2 ok..ego tinggi gak.. pernah nangis depan azie je.. smpai my roommate cakap i ni sangat tabah..padahal i nangis senyap2 hehe... depan family entah macam mana boleh meleleh je air mata ni..malu gila tapi tak boleh nak control..pelik r..

semoga esok bangun pagi dengan senyuman..cezz bangun pagi monyok malas nak pergi kerja adalah..ok2 belajar tabahkan hati..

4 comments:

nishacutie said...

jieha...tabah dan kuatkan lah hati...
mintalah kekuatan itu dr pemilik yg memberikan hati itu kpd kt :)

insyaallah ko akan lebih tenang..

shah_ariel said...

jieha yang aku knal setakat nie mmg tabah ape..
sentiasa ceria walaupon bnyak masalahkn..hehe

jieha said...

cant stop crying..

nishacutie: thanks.. =) u r rite

sharil: xkan aku nak tarik muncung panjang sedepa depan ko... muka kelam kabut je yang aku selalu buat bila dengan ko..hehe

citramaya said...

jgn nanges2 la jiha..
aku kan ade..hehehe
tp kalo ko nanges jgk, aku mmg xreti nak wat ape..
silap2 aku yg nangis skali..huhu~ :p