Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Wednesday, June 10, 2009

tumpang lalu...

hello!! entry kali ni hanyalah untuk mencapapkan diri..untuk menghabiskan masa + menhilangkan rasa bosan melampau..untuk anda semua, selamat menikmati pemandangan (pics aku la ni) oh ye..before terlupa, ni nak kenal kan my friend from UM. Sue yang kurus keding! haha




candid ok..sue ni macam tengah nak buat mata lanun ke ape..


oh ok! muka tangah tak ada idea nak buat gaya apa...pasrah je lah ni..

dengan helmet pun nak jugak!!

jumpa lagi next entry! daaa~

4 comments:

citramaya said...

comelnye ahli bomba 2 org neh.. :P

jieha said...

x pasal2 jd bomba

citramaya said...

haha..ok2, xnak bomba ea..
erm..power rangers la! nak?

waniey_sakura said...

weh, tyme ko post nie, bufday ak tau... hehe..
sje je nk nyibuk...