Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Thursday, August 6, 2009

happy birthday Tiq & Naiem!

lama dah tak tulis...semangat nak post entri dah tak ada... weekend ni kena attend konvo ex roommate..yang seorang tu pagi sabtu, seorang lagi hari ahad.. oh ya, sabtu ni juga birthday my BFF.. Naimah-budak-kecik hehe...ooops hari ni bithday atiqah..tiq, happy birthday! tak jumpa pun tiq harini..nanti bila2 kita belanja tiq makan k...

sekarang ni macam2 nak buat termasuk proposal final year project, lab reports semua..tapi keinginan nak pergi floria putrajaya membuak2...macam mana ni...saya dah la gila bunga2..

adus...siut la cerita kat tv ni...tengah syok2 tengok tetiba muncul hantu 3 ekor...cisss! duduk bilik tv sementara tunggu nak buka puasa..duduk bilik macam rasa malas semacam je...hehe

ok2..nak tengok manjalara ni..dah nak start

1 comment:

shah_ariel said...

hepy besday tu atiqah..huhu..