Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Monday, October 26, 2009

final exam kembali lagi

macam cepat je masa berlalu. dah nak final exam dah ni. semester 5 dah ni wehhh.. macam tak puas jadi student hehe tapi untuk further study tu mungkin TAK kottt.. alasan? sebab nak buat final year project ni pun tertekan gila!

hoho esok nak jumpa supervisor and sure mati aku bila dia tanya progress project aku tuh..

and paling tak best terpaksa stay kat campus for the whole cuti semester semata2 nak siapkan project! tak apalah.. bila lagi nak bermanja manja dengan UPM ni. April tahun depan dah kena say goodbye dah dekat campus yang penuh suka duka aku ni.. ouh serious sedih..

ok lah.. mahu study!! (^_^)

29 oct - environmental biotechnology
31 oct - statistics
6 Nov - bioinformatics - doakan aku dapat pulun habis habisan untuk jawab killer subject ni!
13 Nov - toxic & hazardous waste

ok walaupun 4 subjects sahaja and gap sangat jauh, tapi hari2 yang free kena duduk dekat lab! tak ada life betul duduk terperap dalam lab je tau!

ok dah! chiow~

nota kaki: nak pergi interview kerja. tapi resume dah hilang. and sekarang sangat malas nak buat resume baru! so macam lepaskan je lah peluang kerja tu. ke ada sesiapa yang rajin buatkan resume untuk aku? hahaha sebab memang macam dah tak sempat dah nak buat sebab nak kena study lagi semua kan..and aku macam tak berminat sangat dengan kerja tu. dekat PJ weh..habislah duit mengalir macam air kalau kerja area situ..

2 comments:

cik peah said...

kerja ape weh??
gaji masyuk x?

jieha said...

name pun keje, mstilah ade gaji
lab assistant
haha aku x mnt!