Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Thursday, October 8, 2009

monolog dalaman- adakah ia cool??

saya....saya...saya....sebenarnya...ermmm....

cakap je lah! gagap plak! sepak kang...

sayarasanakluahkansesuatutapitaktahuapayangnakdiluahkan..fuhhh

haa laju plak cakap..memang gedik lah kau minah, bedah wtf..

saya rasa macam ada benda yang membebankan saya..sesuatu yang dipendamkan sampai rasa macam nak pecah dada ni.

then, luahkan lah..

masalahnya saya sendiri tak tahu apa benda yang bebankan saya tu

yang saya tahu saya jadi sangat sensitif. semua benda yang happen buat saya rasa sedih

masalah perempuan kot..

tak..saya pasti bukan..

try lah enjoy kan diri..tenangkan fikiran..

itulah..memang esok nak keluar shopping dengan tengok wayang pun..

oh yeah? nak beli apa?
dengan siapa?

jeans, kasut, conditioner rambut. pergi bertiga dengan kawan.. saya mana ada boyfriend yang boleh temankan.. T_T

tak apa lah.so buat apa sepanjang hari ni?

siang macam biasa lah. pergi kelas then singgah lab isolate bacteria sekejap. balik lepak2 main muka-buku. malam baru start buat assignment. tadi saya boring2, saya search 'Najihah' kat google.. hikhikhik gila gedik. Ahhh lupakan kegedikan saya itu..

hurmm saya plan nak ponteng kelas toxic waste 2 minggu berturut2..^_^

suka hati lah..

^_^ maaf Dr Puziah. saya tak pernah ponteng kelas Dr lagi..so saya nak gunakan peluang yang ada untuk ponteng. kalau Dr tak buat kelas pukul 8 pagi, confirm saya tak akan terfikir nak ponteng kelas hihi..hurm ok alasan!

dah2..pergi tidur. esok kan kene pergi lab dulu jenguk your babies (bacteria) sebelum pergi meng'enjoy'kan diri.

wokies!

2 comments:

Anonymous said...

yeay nak kuar!!!!nak henjoy.........

siti said...

ceh
malas nk g kelas yek