Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Saturday, December 20, 2008

blur tahap mlampau

kdg2 aku ni cam de waktu y otak cam xleh bfungsi..otak xleh nk digest pape y happen kt sekeliling aku..dgn kata lain aku jd blur tahap mlampau..
  1. ms 1st sem dlu, pas final exam biophysics dlu, aku dgn member2 bjalan la kaki nk g park view sbb nk draw duit..kalu naek bas cam lg lmbt je smpai so kitorg jln kaki la.. ntah cane ms aku tgh lintas jln dpn park view tu, kwn2 aku tetibe jerit "jiha!!!" aku pun pusing la blakang tgk kwn2 aku sumer muke pucat n tkejut..pastu aku dgn muke blur nye pndang sbelah aku. rupe2nye ade motor btul2 kt kiri aku y hanye bp inchi je dr aku..tp aku ttp xde prasaan trus jln hehe...dah lame mende tu happened, br aku tpikir y spatutnye org kene benti sbb tkt motor..ni motor y benti sbb aku!
  2. ni lak happened kt ktm serdang..sbb penat sgt kot smpai aku jd blur..bl da tgu tren lame sgt, akhirnye tiba gak mende alah y mmg sgt lambat jln tkedek kedek tu.. cam bese la org sume akn brebut rebut utk kuar msk tren tu kan.. tp aku cam x heran je nk brebut rebut ni.. tetibe de sorg laki y br kuar dr tren tolak dlm keadaan menumbuk perut aku..n aku cam tpelanting ke blkg gak r..tp aku dgn blur nye trus msk tren y ms tu sumer org da ade kt dlm tu tmasuk my frens.. tp kt dlm tren tu kecoh "sape y kene tolak td tu?"..mmg kecoh gak r.. pastu kwn aku if x silap aku kak Su kot y tanye aku, "sakit x kne tolak td?".. n ms tu br aku tsedar y aku br pas kene tolak dgn kuatnye..then aku pikir jap "skt ke x eh?".. dsebabkn perut aku cam bese je, xder rase senak perut ke ape, so aku ckp la aku ok je.. tp y pelik nye nape org tu msti tolak aku cmtu skali? sbb kt pntu tren ms tu da kosong, wat pe nk brebut lak kan.. ntah r..nasib baek die x ragut handbag aku..
tu je la aku nk cite..wpun byk lg y aku bleh cite tp aku skg cam tgh mls nk type..tekak aku tgh sgt ok..

1 comment:

ARC said...

itu blur tahap kronik gle tu