Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Thursday, February 26, 2009

kuasa Allah

sesuatu y aku belajar..bnda ni x dpt dlm kuliah..
Allah Maha Penyayang..
bsyukur sgt...bnda ni jd wat aku btul2 rase y Allah akn sentiase bsama kita..
dlm aku tgh dlm dilema dgn prob aku, dgn jiwa y cam kosong je semalam, tetibe aku leh tsenyum kepuasan, kesyukuran..
Alhamdulillah sumer subjek ms test 1 aritu aku dpt A..
bukan nk bangga..cume ni aku nk smpaikan y Allah Maha Penyayang..DIA xkan biarkan hambaNya dlm kesedihan sentiasa..dlm sedih pasti ade kegembiraan..
oh ye, prob aku da settle da pun hehe~ sgt hepi..!
ekceli aku dlm dilema antara 3 pihak..but skg aku da ok..
weekend ni mama nk datang kl..dpt jumpa!!!! last weekend ms aku blk umah, kitorg da celebrate da bday aku..sayang diorg sgt2..

dodol ku sgt laku..hehe ape kene mengene?
risau gak aku hepi2 ni..org kate kalu hepi sgt, akan menangis pasni..
ye kot..yela hidup kan macam roda...xpe la..da alang2 hepi, biar la aku sentiase tsenyum.. =)

2 comments:

Anonymous said...

hepi ye...bagus teruskan usaha anda..

jieha said...

kahkahkah second test hancus!!
pagi ni kuar result ferment
xmo tgk sbb dpt rase mesti fail..