Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Monday, April 13, 2009

final exam (semester 4)

final exam just around d corner.. tapi aku masih belum dapat mood untuk study dengan struggle nya..
malam tadi nak stay up lah konon. alih-alih pukul 2.30 pagi, aku dah terbayang bukan2. apa lagi terus melompat atas katil. entah kenapa tetiba terbayang makhluk2 halus ini.
aku ni dari semalam cam mengidam nak makan sushi..waaaaa~ teringin nya...

oh ya, entri ni pasal final exam..dah jauh sangat aku pergi..
ok2.. ni jadual exam aku (ada 3 paper SAHAJA)

17 April - instrumentation
19 April - bahasa arab
23 April - fermentation technology paling takut!!

chaiyok2!! esok roommate aku dah start first paper dia. good luck!

habis exam, aku nak tengok movie jangan tegur..tapi tak ada kawan.. hari itu kawan-kawan aku dah pergi tengok tapi aku tak dapat ikut (atas sebab2 tertentu). nak ajak kawan yang lain, diorang tu memang sangat penakut macam lah aku ni berani sangat hehe
habis exam, aku cuti seminggu sahaja sebab praktikal strat 4 Mei..
ok lah..tak mahu lama2 mengadap laptop..

nak minta maaf kepada semua yang mengenali diri ini
halalkan segala2nya
doakan kejayaan bersama

4 comments:

paiQute said...

aku nk g tgk gak jgn tegur pas exm..heee~

sHaRk~kEyRa said...

3 paper?
mane aci!

bajet berani!
wekk!
HAHAHA..

dekteen said...

jieha
my new blog
link kn la ye :)

jieha said...

fa: aku br ingt nak ikut ko tgk jgn tegur.. alih-alih adik aku minta aku bawa dia bila blk nti.. next time lah ye kite kuar sm2

shak: haha tu nasib baik aku ambil arab.kalau tak 2 paper je.. tp 2 paper je pun ttp dahsyat gak..
oh ye, aku BERANI OK! HAHAHA

dekteen: ok2 aku link kan