Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Tuesday, April 21, 2009

berani atau takut? lemah semangat je..

Assalamualaikum..
rasa macam dah lama sangat tak jenguk blog ni..
asyik mengadap buku, lecture notes, tutorial semua kan..

ini ada satu peristiwa yang berlaku malam tadi. dalam pukul 12 lebih macam tu..
memang terserlah sifat penakut aku tu hahaha
masa tengah study ferment sambil dengar radio..malam tadi aku dengar hot.fm...
pastu ada lah satu pemanggil ni, dia cerita pasal dia tengah syok drive kat highway..
aku ingatkan dia nak cerita benda biasa je.. alih-alih dia cakap...
"tetiba saya ternampak ada orang melintas"
aku: tu pun dia nak cerita..
then dia sambung lagi..
"tapi masalahnya orang tu tak berkaki!"
terbuntang mata aku..cepat2 aku tutup radio
and masa tu juga lah aku terasa nak pergi toilet..
alamak..siapa nak temankan..roommate dah tidur..
aku dah kelam kabut kemas buku and notes sumer and lari pergi bilik azie..
sampai2 je, aku letak barang2 aku and...
"azie, teman gi toilet jap".."aku takut..."
kahkahkah...
akhirnya segalanya selamat..
tapi..
pukul 4 pagi aku balik bilik and nak tidur.. but then mestilah kene pergi berus gigi dulu kan..
alamak..terketar-ketar kaki aku..balik dari toilet tu meremang bulu roma..takut ada yang ikut..
pastu boleh plak mata aku susah nak lelap..dah nak subuh baru lah terlelap..
macam rugi je tak dapat tidur masa hujan tengah lebat..hehe
ok lah..tu je lah peristiwa penakut aku malam tadi..

cukup-cukuplah tu lemah semangat..
entah bila nak jadi berani..

2 comments:

♥ aN_Na ♥ said...

hahaha..
jie..jiee.
x ilg2 lg tu penakowt dia! ;P

jieha said...

ko tau ke aku ni mmg penakut?
haha