Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Friday, April 24, 2009

practical training

Alhamdulillah aku dah berjaya menempuh exam week yang sangat hebat
and now aku dah berada di rumah. balik sebentar demi mama..

i m in dilemma about my practical training..there are two places that i have to choose yang mana lebih memuaskan,menyenangkan,bla bla bla...

institut pertanian ayer hitam and MARDI JB
aku tak tau lah mana yang lagi best..

if institut pertanian ayer hitam,
  • ada hostel. so secara tidak langsung aku jimat duit minyak semua
  • ada 3 orang kawan lagi yang dapat tempat sama
  • kawasan agak pedalaman..so duit aku akan lebih selamat dari mengalir macam air sahaja kan..
  • dekat dengan rumah roommate aku..so boleh jumpa selalu

if MARDI, johor bahru

  • dekat BBU, jb..which is aku dah biasa dengan kawasan tu
  • eim marayu untuk choose mardi sebab dia pun dapat sini gak
  • duit minyak memang sangat hebat mengalir kalau aku ulang-alik dari rumah ke mardi. 1 jam ok perjalanan..means aku kena bangun dengan sangat awal sebab memang kena redah traffic jam everyday
  • walaupun banyak kekurangan kalau aku pilih jb tapi aku kesian kat eim and aku memang ada perasaan sayang kat jb (yela..duk jb dari sekolah tadika lagi)

rasanya? nampak macam aku lebihkan kat ayer hitam je kan..yeke? hehehe sebab fikir duit lah ni.. kecewa sebenarnya sebab tak dapat Felda Ulu Penggili.. kalau Felda, lumayan gak elaun dia.. duit lagi.. motif?? bukan mata duitan ok.. tapi berjimat bukan kedekut keskeskes

bila kena manage duit sendiri, aku baru nampak macam mana kita kena berusaha untuk berjimat untuk masa depan. tak ada duit macam mana nak kahwin kan.. tetiba? isk lambat lagi lah bab kahwin2 ni.. nak berjaya dulu.. roommate aku suruh cari jodoh masa practical..gila ke apa? taknak ada unsur2 gatal ok..entah2 dapat supervisor garang macam rimau hehe

ok2 dah mula mengarut..

entry pun membosankan..

2 comments:

sHaRk~kEyRa said...

pilih yang dekat ngn aku la.
supaya bile kau tension.
aku akan ade di sisi mu.

=P

jieha said...

cez! yelah tu syak..