Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Wednesday, May 6, 2009

perjalanan hidup

kerna sekali cinta..aku tetap cinta..
uich tak ada kena mengena lirik ni dengan tajuk entry. tetiba lagu tu terngiang kat telinga..

keje hari ini..phew..aku datang LAMBAT! shit!
hari ni traffic jam melampau lampau. sepatutnya kalau waktu biasa boleh sampai paling lambat sejam je but tadi dari rumah sampai tempat kerja aku 2 jam 15 min! boleh sakit jiwa tau! semalam tak ada lah seteruk hari ni. ingatkan dah cukup bagus dah aku keluar rumah 6.15am. nasib lah supervisor aku dengan pegawai2 tak ada tadi. tinggal staf je so tak ada lah segan sangat hehe. Eim, thanks cuz punched my card hehe..

waktu balik tadi yang kelakarnya, ramai2 tunggu depan mesin punch card tu! tunggu pukul 5.. padahal pegawai yang lain still khusyuk buat kerja, aku join staf2 yang lain (lebih kurang 10 orang) lepak depan mesin tu sebab semua tak sabar nak balik. riuh rendah kat situ.

oh ye, tadi aku balik rumah naik bas. mama ambil semula kereta dia sebab nak gi klia. ambil abah balik dari umrah.

semalam terkejut sangat bila abah call. dia cakap yang dia baru keluar hospital sebab demam teruk! haaiii dah keluar hospital baru nak bagitahu walaupun duduk hospital mekah 2 hari! abah..abah.. ni pun tak tahu lah dah sembuh betul ke tak.. harap2 semuanya selamat..Amin..

teringat kak erin (roommate aku sem lepas) hari tu ada bagi semangat sebelum aku LI. pastu ayat terakhir dia, "kalau jumpa bf baru, bagitahu akak tau" haha tak ada maknanya lah akak... nak sangat gee ada bf ni kenapa?

hari tu, ada orang ajak aku kahwin..uich suspen jap.. hakhakhak aku tau dia main2.. tak ada gaya melamar dengan serius. so aku tolak mentah2.. muda lagi wehh.. bercinta pun tak, alih2 ajak kahwin.. kelakar lah plak..

eh ok2.. suka melalut cerita lari topik. topik aku perjalanan hidup, perjalanan hidup hari ini.. jiha, cuba stick kat topik bila cerita!

6 comments:

khalis said...

ada owang ajak kawen..
kawen jela..
hehheheeh..
ok pe..

jieha said...

isk ade ke patut..
lom rase nak kawin haha

citramaya said...

jieha, sape yg ajak ko kawen?
x cite pn kat aku..
gtaw la..ehee~

jieha said...

kalu aku btau, msti ko tkejut
hehe..
teka la..
y pasti bkn dak kolej kite eh..

citramaya said...

isy, dak klej blkg ker? huhu..

jieha said...

hahaha dah tau sape kan?
tp die memain je tu..
sem dpn aku cite kt ko k..
dah r aku reject tu bg alasan ntah pape..haha