Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Monday, May 18, 2009

saya yang tengah kebuluran

date: 18th May 2009
time: 1.15pm
place: tempat kerja
xtvt: online + lapar tak boleh keluar beli makanan bcuz its raining!! camne nak naik motor hujan2 ni without helmet!
perasaan: homesick! tidur rumah makcik minggu ni. tapi rasa macam nak balik rumah this wednesday.

conclusion: saya LAPAR yang teramat! esok nak bawa bekal biskut ke roti ke..so boleh makan sepanjang masa. haha~ ok2...dah tak boleh tahan lapar..nak redah hujan ni..

p/s: bukan saya yang bawa motor..saya tak pandai bawa. haritu bawa motor masuk semak haha..nasib baik tak rosak motor orang

3 comments:

citramaya said...

hehe~
ok la 2, asalkn org x rosak..
kalo moto rosak leh repair..
so in conclusion, jgn bwk moto..bia moto yg bwk ko, ok? hehe..

jieha said...

haha..xnak!
aku nak ko yg bawak aku merempit..

citramaya said...

ok, jom!
tp dekat2 jela eyh..haha :D