Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Saturday, May 23, 2009

lupakanlah saya...

patut ke aku pergi?
if 'dia' jemput dengan niat sebagai kawan, aku tak kisah..
tapi..risau lak if 'dia' kenalkan aku kat parents 'dia'..
aku takut...
nak elak dari pergi pun satu hal lak..
kakak 'dia' excited sangat jumpa aku...

harap sangat..berhentilah berharap..

3 comments:

citramaya said...

jiha..
'die' tu kwn ko yg time skola dulu 2 ke?
hehe..

jieha said...

uich pandainye teka...
aku kenalkan ko kt die nak? hahaha

HeaRtagram said...

Tumpang Lalu....

(seem mcm menarik...lupakanlah saya...
patut ke aku pergi?
if 'dia' jemput dengan niat sebagai kawan, aku tak kisah..
tapi..risau lak if 'dia' kenalkan aku kat parents 'dia'..
aku takut...
nak elak dari pergi pun satu hal lak..
kakak 'dia' excited sangat jumpa aku...)

Ceritalah a'bit