Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Friday, August 14, 2009

semoga berjaya melalui detik memenatkan

banyaknya kerja berlonggok berulat gonggok...waaaa ni baru je siapkan bioinformatics punya lab assignment..esok submit, tengah2 malam baru semua nak gather kecoh2 taktau nak buat... now dah pukul 1 pagi..but still kat balai ilmu.. hehe menunggu lelaki2-gagah-bermuka-bengis-garang datang menghalau je ni..pak guard lah..sape lagi kan..

esok kelas pukul 8 pagi..camne lah nak kuatkan semangat bangun dari katil pagi2 esok...dah la nak kena jumpa co-supervisor untuk discuss sal research proposal..hihi tak siap lagi wehhh...

benci gila sepanjang weekend ni ada finishing school..so masa free hanyalah waktu malam..free lah sangat kan...isnin selasa ada test lak tu...lab report pun kena submit isnin nanti..entah yang mana nak buat dulu...yang penting, utamakan blogging hahaha..kau teruk lah jiha!

auchhh banyaknya nyamuk!!! wokeyh2...mahu membantu rakan2 untuk siapkan kerja mereka...

1 comment:

citramaya said...

sem yg penat lg memenatkan..
n bioinfo yg m'haru birukn idupku..
huu~
T_T