Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Thursday, August 20, 2009

demam test 1

kenapa sekarang makin lama makin hilang perasaan untuk blogging? sebab busy dengan test 1? sebab memang idea dah kering? entah...

yang pasti sekarang tangan laju je menaip tanpa hala tuju hanya disebabkan penat tunggu nak update anti-virus..cis padahal sebelah ni ada je nota bioinfomatics...esok pagi ada test tapi dah macam "lantak lah.." entah apa nak jadi lah...hari tu baru beria nak try untuk grad dengan first class...oi jiha! perangai macam ni berangan nak dapat 1st class? ni semua disebabkan test toxic waste hari tu..sebab jawab entah apa2 terus hilang semangat nak menghadapi paper yang lain... sakit hati tau bila penat2 je hafal akta under schedule waste regulation tetiba keluar soalan list kan akta2 under environmental quality act...dengan confident nye aku jawab Clean Air Act, Clean Water Act, Safe Drinking Water Act and Sewage & Industrial Effluent Act...ko biar betul jiha!! dari 10 marks, aku just dapat 2 marks je untuk soalan ni weh...semua tu bukan akta Malaysia!! tu under US punye akta la!! oh except my last answer tu je yang betul..cis!

punya macam nak pecah kepala aku hafal 17 regulations under schedule waste tu, habuk pun tak keluar...gila malang...

semalam statistics lak...nak kata senang, ada je soalan yang main tembak je...so-so lah kot... environmental biotechnology punye paper je sangat semangat menjawab sampai tak cukup kertas nak tulis jawapan...

ok esok ada lagi 1 paper..tak minat subjek ni sangat..pasal computer..aiyo camne nak hafal history of internet...tengok notes dia pun cam nak terjuling je mata hehe... malam ni la baru struggle menghafal..scan terus masuk otak hahaha...

tak best jadi final year student ni..macam2 kena fikir.. paling tak tahan semua risau tak ada calon suami lagi hahaha~ lantak lah...aku tunggu je lah my prince charming turun dari kayangan..

3 comments:

citramaya said...

x tahan tol la last paragraph 2..adoiii~

shah_ariel said...

haha..demam 1 test..cian...
best gile ayat last tu..perlu ke risauu x de calon lagi...musykil2..

jieha said...

haha ko try la tnya sumer dak perempuan final year. mesti sumer jwpn diorg same..hehe