Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Friday, October 2, 2009

meh2 beraya sakan..

Alhamdulillah..
habis juga test 2 untuk semester 5 ini..

memang mencabar tahap gaban lah..yang pasti Bioinfo sangat lah teruk result nanti..lulus cukup makan pun dah bersyukur dah...

result Environmental Biotech pun dah keluar.. result aku turun dooowwwhhh... walaupun tak banyak beza denga yang lepas tapi aku tetap tak dapat A..

bapak sedih!!

eh silap..

sedih sangat.... ='(

tak kisah lah..yang penting weekend ini nak enjoy puas2.. Aini pun dah jemput pergi open house rumah dia dekat bangi ahad ni..ok lah tu..boleh beraya rumah pakngah sekali..Aini ni jiran pakngah aku..oh lupa, tadi Aini bagitahu yang dia pun jiran dengan Zamarul Hisyam.. kenal tak? alaaa yang... hurmm tak payah lah bagitahu..budak kecil pun kenal apatah lagi uols kan.. gedikkk lah korang kalau cakap tak kenal..

ok itu untuk Ahad. esok?? hehe mahu buat apa ye? nak beli jeans..TAPI tak suka lah shopping.. serious tak suka.. sebab aku ni cerewet sangat.. penat tau nak pusing semata-mata nak cari satu barang SAHAJA..

nanti yang ni tak berkenan lah.. yang tu nampak pelik lah.. colour dia tak lawa lah.. harga dia mahal sangat lah..

buang masa I sahaja tau!!

lebih baik duduk bilik baca journal untuk final year project. nak start buat project Isnin ni. InsyaAllah...

oh ye, meh lah datang beraya ke bilik saya ni..nak beraya ke rumah saya jauh sangat pula kan..lain lah kalau ada yang sanggup sponsor buat konvoi pergi Johor hehehe.. (TIBA2 RASA SANGAT BAIK GUNA 'SAYA') hihi lantak lah..ada korang kisah???

1 comment:

shah_ariel said...

ko..org ade sambutan kat kolej ble jejalan plak eh..