Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Sunday, November 1, 2009

ada kau kisah siapa kawan aku??

tajuk gila macam gangster. siapa ajar haa??

aa haa!! kali ini nak cerita tentang kawan2 aku plak.. motif tetiba je kan.. aku rindu gila kat diorang ni sebenarnya..rindu nak gather ramai2 macam dulu

macam dulu sumbat 6 orang dalam kereta untuk pergi port dickson..rindu suasana tidur ramai2, himpit2 dah macam sandwich depan tv kat apartment. aku tak ingat lah nama tempat yang kita sewa tu. walaupun ada bilik tapi semua taknak tidur situ. nak juga berhimpit kat ruang tamu. gila gigih angkat tilam yang berat tu kan.. rindu sangat wehhh...

kak Su, Atika, Azie, Naimah, Wani.. v(^_~) peace!


ini lah tika, azie n kak su. korang kenal ke?? kalau nak kenal, bagitahu lah..aku boleh tolong apa yang patut.. hahaha sengal lah kau jiha!! (-__-")


ni memang terbuktilah ke'sengal'an aku


kami skema..duhh!

taknak skema. tapi jadi gedik?? overrr ok jiha!

rindu tau suasana macam dulu. ingat tak kita mandi kat swimming pool tu? macam tak ingat dunia dah.. bila hujan baru terhegeh2 keluar..

dulu memang muka kita ni kaki jalan. setiap khamis mesti keluar. sekarang perasaan nak keluar dah tak ada. jarang sangat jumpa (T__T)

dah terpisah pun sebab modul lain2.

bila lagi kita nak gather??

masing2 sibuk dengan project masing2. bila terserempak hanya sempat senyum, bertegur sepatah dua je.

yang penting, korang memang beshhh!! \\(^_^)//


tika, kak su, sorry sebab tak ikut pergi makan kat chop n steak
memang nak ikut pun sebenarnya.
sorry sangat..

nota kelingking: tak ada gambar pergi PD. dah hilang..so geledah je lah folder gambar cari gambar kita..

nota kaki: good luck final (masih belum lambat untuk wish kan??) and also final year project. chaiyok2!!

3 comments:

ARC said...

oh..gamba bunge tu lawa

jieha said...

arc: tu kat floria

Azie said...

yeahh..kami memang beshhh!!! haha :D