Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Sunday, November 8, 2009

sesi memperkenalkan si 'dia'

korang nak kenal tak dengan chenta hati aku?? nak?? hehehe

siap buat entri khas lagi untuk kenalkan si 'dia' kat anda-anda semua..

meh lah kita berkenalan

=

=

=

=

=

=

=

=
see...macho gila dowhhh...
satu je..dia ni hidung tinggi!! tengoklah hidung dia..betapa tingginya kan hidung dia tu


oops dia merajuk lak..aiyo...saja lah tu nak suruh orang pujuk..
yelah2 alalala sorry lah...I gurau je tadi...
tak comel lah U buat macam ni..


haaa kan comel macam ni..tak mau merajuk2 lagi k..dah takyah nak sedih2..
Semua orang dah kenal U sekarang ni..so kena buat muka comel je sentiasa tau..

nota kaki: nama dia ni FJ..gabungan nama kawan aku dengan nama aku..tak payah lah fikir bukan2..FJ ni bestfriend aku kat matriks dulu bagi sempena birthday aku dulu..


sori aku merepek kat entri kali ni
bosan..bosan,..bosan...


9 comments:

::AzReEN:: said...

cettt...aku tertipu...
aku ngat tol ah td..hehehe

jieha said...

haha msti kau smgt nak tau siapa kan? hahaha

Ferral Nic said...

hahak..........klaka la baca blog ko......*wink

sHaRk~kEyRa said...

FJ

;)

jieha said...

shak: fira n jiha.. hihi
FJ ni dah byk kali aku sumbat masuk washing machine..habis bulu die dah x lembut..

shak!! ko x reply pun msj aku!! cedey2.. (T_T)

joegrimjow said...

comey lagi sofeah
hehe

nursarah87 said...

comel la si dia tuh...



lama dah tak memiliki si dia sebegitu...


1st time visit..=)

jieha said...

nursarah: tq \\(^__^)//

cik EPAL said...

hhehe..comel ;)