Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Monday, November 23, 2009

ciri-ciri lelaki idaman


gambar adalah sangat tak ada kena mengena =p


tajuk entry kecoh je..hahaha

aku ada masalah yang memang susah nak di settle kan..

saaangaaaat bermasalah..

sesuatu yang memang aku TAK RETI nak buat

aku pun tak tahu kenapa..

sampai mendatangkan masalah dalam hidup

terbeban..

yup! aku TAK RETI NAK MAKAN AYAM!!

hahaha~

tahu lah masuk mulut, gigit2, kunyah2, telan, sendawa..heeee

tapi aku tak reti nak makan sampai licin..especially bahagian drumstick dengan wing..

Ya Allah.. aku baru je lepas makan drumstick 2 ketul..20 minit ambil masa sampai muka berkerut2..

aku kagum tengok orang boleh makan ayam sampai licin tulang2 ayam tu..

kawan2 pun rasanya dah ramai geleng kepala je tengok sisa ayam aku tuh..

so..salah satu ciri lelaki idaman aku, mestilah yang pandai makan drumstick dengan wing!

biar aku makan bahagian isi hehehe...tak pun dia boleh ajar aku makan sampai aku pandai siap boleh telan lagi tulang tu..eh tipu..hehe

teruk betul aku nih..benda macam ni pun boleh masuk dalam list ciri2 lelaki idaman..gila ke hape??





nota kaki: So my dear, pandai tak makan drumstick dengan wing?? kalau tak pandai, nanti kita belajar sama2 lah ye (^_~) hahaha

3 comments:

cik peah said...

ehem2..notakaki tu utk sape??heheh

::ReEN:: said...

hahaha aku bygkn kowg nga blja mkn drumstik n wing sme2

adakah berkerut gak muke masing2??

ARC said...

kalo aku makan, tulang pun xtinggal. okeh pasni g KFC..lapar lak
MUHAHA