Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Wednesday, February 10, 2010

kenangan matrik

trip ke serting hilir hari tu memang fun sangat lah! walaupun panas macam nak bakar muka je.. tapi banyak input dapat on that trip.

sebelum bertolak tu, aku dah terbayang yang aku akan mabuk dalam bas lagi2 dengan keadaan jalan yang buatkan bas terhuyung hayang sentiasa kan.. tapi aku tak mabuk wehh! pening pun tak..konon2 nak tidur once masuk tol senawang tu. but then aku teringat semua kenangan kat matrik dulu. Ya Allah rindu sangat...semua benda indah je kat matrik tu. sampai aku segar je sentiasa sampai lah kat serting hilir tu.

masuk je kuala pilah, lagi lah buat aku terkenang tempat suka duka aku dulu. rasa nak balik matrik semula. nak sentiasa dengan kawan2 yang aku saaaayyaaangggg sangat. nak lepak2 dengan kawan2 kat cafe sampai dah nak maghrib baru terhegeh2 balik bilik. nak jumpa semua cikgu2 yang sporting. cikgu zaki, cikgu mus.. teringatt dulu berebut cikgu zaki dengan Fun. hahaha cikgu tu mesej Fun semata2 pasal kelas, kau nak kecoh jealouskan aku eh? hahahaha... tak lupa juga aku jadi student kesayangan cikgu Mus semata2 sebab aku gila Math. haha first and last time aku jadi kesayangan cikgu huhuhu.

nak celebrate birthday kat matrik! itu lah birthday celebration aku yang paling manis sekali sepanjang hidup aku. thanks to those yang bahagiakan aku on that day.(^0^)

rindu nak belajar silat lagi. tak kisah lah nak kena buat star jump sampai 100x pun setiap kali latihan. kena tendang kuat2, kena tumbuk kat perut.. sekurang2nya aku belajar jadi berani.

aku rindukan segalanya kat matrik dulu..

ok, ini gambar2 sepanjang trip ke serting hilir


bentuk dia macam bentuk hati kan??





nota kaki: kawan matrik aku, muizzah nak bertunang 16hb feb ini. tahniah!! kahwin jangan lupa jemput. boleh buat reunion sekali. makan pun free dah masa tu. reunion jimat belanja hahaha

2 comments:

::ReEN:: said...

eeee....abg kesygan ko de kt blakang!!!

jieha said...

hahaha tolong lah!!!!