Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Wednesday, February 17, 2010

Holiday at Langkawi

pontian-perlis-langkawi-perlis-kedah-pontian...
penat tapi berbaloi. hilang penat lelah bila tengok keindahan

dalam 4 hari, nafsu membeli aku hanya muncul hari ke3 sahaja. itupun sebab terkenangkan kawan2 and orang tersayang. adalah sedikit souvenir untuk mereka. barang aku hanya 1 sahaja. itupun barang yang lasstttt sekali aku beli hehehe. masuk kedai tengok barang tanpa perasaan. haishhhh mama and adik2 macam2 beli.
dah lah..aku malas nak bebel panjang2. tengok gambar je lah ye..

jeti kuala perlis

ni melawat makam mahsuri. tengok gambar2 ni baru perasan yang aku tak pergi pun makam tu. cuma sibuk ambil gambar dekat area makam tu hehehe




pusing2 kat underwater world




seronok masuk Gua Kelawar, pergi kelong, bagi helang makan kat Kilim Geoforest Park


ambil gambar sambil meng'usha' orang haha sila cari siapa yang aku usha tu :P


kuar malam cari makan sambil menikmati angin pantai




jeti langkawi. nak balik dah ni


on the way to jeti kuala perlis

yang pasti, sampai rumah je teringat segala macam assignment yang menunggu. ceittt!dah ok bye!

4 comments:

♥ aN_Na ♥ said...

gee!!! itu black cardi mmg sgt santekkk!!!

jieha said...

tq!tu aku bli kt nichii
cardi tu siap dgn belt skali
n aku pn ske pkai ^_^

♥ aN_Na ♥ said...

ye ke?? cotton ke knitted tu weyh? x bape jelas.. lawa2!! ^^ mau usha jgk lah nanti. hehe.

jieha said...

knitted ni.. harga aku x ingt but bbaloi lah...
beli weh..aku galakkn hehehe

y aku pkai tu size M sbb size S da abes time tu..