Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Wednesday, May 26, 2010

Demam Rindu kat Kawan Dah Mula Menyerang

heh! rindu kalau dulu masa buat discussion dengan kawan2 mesti keluar topic kahwin, nak boyfriend lah, badan macam pondan lah..haha i miss that moment. and i miss mereka yang kaki gossip dengan i..Dila especially yang suka berangan macam2, yang cerewet ciri2 boyfriend. yang nak lelaki kurus kering and siap bergaduh dengan aku lagi sebab aku tak suka lelaki yang kurus2 macam lidi.haihhh setiap orang ada pandangan masing2 kan.. so Dila, kebarangkalian untuk kita bermadu adalah zero! hahaha~

punyalah semua orang semangat nak ada boyfriend sebelum konvo sebab nak dapat bunga kononnya masa konvo tu. and now, siapa je yang berjaya ada boyfriend? Dila je kot huhu.. heh Dila, semoga berbahagia ok! alaaa kau memang sentiasa bahagia pun dengan dia kan.. kirim salam ok kat pakwe kamu itu..

pada kawan2 yang masih single tu, ada masa lagi nak cari pakwe sebelum konvo. konvo UPM kan bulan 10..lambat lagi.. hahaha..

*sangat rindu nak lepak2 gosip2 dengan kawan2..
*rindu juga nak dengki junior si roommate azie..haha dengki sahaja bukan buli ok..

4 comments:

Azie said...

hahaha..kita tukar2 bunga jela weh..susah2 sgt :P

*rindu dgn masa lalu.. T_T

jieha said...

haha padahal dlu x sabar nk blah dr upm..

aku bg ko bunga lalang je lah

ct said...

ak pon nk bunga jugk.. hahaha..
ak xberjaya cm dila lgla.. hehehe..

dilla said...

ak wndu ko jugak!!
ko nak boyfriend tough2,,sbb suke plok kan??
muke mcm fahrin ahmad sebb nant gmb kawen cntek kan??
aku ade kumbang macm black sbb nnt gmb kawen ak leh msok iklan mentor!hehe,,
nnt abg debat datang bt suprise time konvo jgn pengsan tao!pelok kwt2!!hehe
rndu ko sgt2,,=8(