Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Sunday, May 23, 2010

Persandingan Izam & Ita

kali ni aku taknak cerita banyak2..korang tengok je lah gambar2 yang ada k.. ni sempena abang izam kahwin. oh dia ni kazen aku.. masa akad nikah and bersanding kat pihak perempuan kt terengganu aku tak dapat ikut sebab tengah berhempas pulas study untuk final exam. ceh berhempas pulas lah sangat kan hehe.





suka gambar ni hahaha..aku paksa dia pusing sampai pening ;p





tok menepung tawar cucu kesayangan dia. hehe abang izam ni memang manja dengan tok


sebahagian anak2 tok..kira adik beradik mama lah ni


ni lak sebahagian cucu2 tok ^_^


ni bakal pengantin yang tak sabar nak naik pelamin..alaa relax ar..tak sampai sebulan pun lagi akad nikah kan..


yang ni bila lagi?? bosan dah dengar soalan tu. siap kena bagi ceramah lagi suruh kahwin cepat -__-" aku hanya mampu senyum je lah..

ok yang bawah ni antara makanan2 untuk makan beradab..mama yang masak, and aku tolong bab2 hiasan. simple je..







1 comment:

Dr.KesHi said...

wah..bestnyer...