Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Wednesday, June 23, 2010

ingat nak update pasal wedding abang aku..tapi malas lah plak sebab nak kena upload gambar banyak2. so entry kali ni aku kategorikan sebagai TAK BERFAEDAH hehehe..

nafsu membeli dah macam apa je..nasib lah tengah save duit sementara masih mencari kerja ni. kalau tak memang everyday aku tak reti duduk diam dekat rumah..

nak beli baju, nak beli shawl, nak beli handbag, nak beli dress.

ohhh ada sesiapa yang nak hadiahkan aku barang2 tu? tolonglahhh.....teringin...




cuba perhatikan mata aku..pelik lak aku tengok..dah macam mata kucing je.ish ngeri!


untuk orang yang tersayang ;)

3 comments:

♥ aN_Na ♥ said...

uiks?? dah ade yg "tersayang?" =P

♥ aN_Na ♥ said...

p/s: oit!! lens aku x beli! MAJUK ah. ;((

jieha said...

hoi! kan aku dah ckp mata aku allergic ckt dgn lens..

haha kan x pasal2 mata aku dpt free je lens tp mcm mata kucing!

ok nti aku bli ye..mn lah tau aku nak cabar mata aku utk trima lens