Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Monday, June 21, 2010

rasa macam nak humban muka dalam periuk je

petang2 seronok melepak depan TV tengok program SAYA NAK CUTI! alaaa yang Malaysia Airlines punya tu..tengok TV sampai Asar pun terlambat.

habis je rancangan tu, terus turun bawah nak sembahyang. sambil turun tangga tu sempat lagi menjerit "Saya Nak Cuti!!"

bila dah jerit baru perasan kenapa rumah sunyi sangat..mana semua orang ni?

aku pun start lah mencari orang dengan panggilan Hello. tapi yang biol nya panggilan Hello tu aku bukan menjerit atau bercakap. tetapi menyanyi dengan suara sengaja diubah garau. konon macam lelaki dah pecah suara lah -___-"

semangat gila kot menyanyi masa tu..korang dapat bayangkan tak ni? penat je aku bercerita kalau korang tak faham...

ok sambung cerita..

aku menyanyi tak berhenti ok sepanjang turun tangga tu (alah macam lah anak tangga banyak sangat kan haha..suka cerita lebih2)

sampai bawah je, aku toleh kanan.

erkkkkk terbuntang mata aku tengok afif dengan kawan dia tengah senyum pelik kat aku!!

reaksi aku mestilah menjerit "arghhh malu!!!!"

terus lari masuk bilik adik kunci pintu. muka dah rasa panas je..mulut menyumpah2.

malam tu gak aku marah afif

"kenapa kau tak tegur suruh senyap. dahlah aku melalak lama gila"

afif: aku pun dah terdiam tak tahu nak buat apa ehehe..padan muka!

memang kurang asam betul lah mamat ni..

aku: siapa dia tu? dia ada tanya apa2 tak?

afif: dia kawan aku..dia tanya "tu siapa" aku cakaplah adik aku..

aku: lain kali cakap yang aku ni adik kau yang still sekolah lagi..konon macam aku ni budak kecik lagi..malu gila tau tak!

afif:................

nasib lah dapat adik perangai tak senonoh kan..hahaha

2 comments:

Eyza Faizah said...

wah segannye cm2 jieha :)

♥ aN_Na ♥ said...

one word:


BHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA