Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Tuesday, July 13, 2010

Ipoh and Spain. 2 cerita 1 entry

Hari tu pergi jalan-jalan, pusing-pusing kat Ipoh. oh tak tak.. pergi Ipoh sebab kazen kahwin. Nazim Annas dengan Nurul Hidayah Marzuki. oh aku pergi sana sekejap je pun.. hari sabtu pagi bertolak and sampai sana waktu asar. then the next day after majlis je terus balik Pontian. fuhhh penat tu memang tak payah cakap lah.. bayangkan penat perjalanan tu macam mana kan..dari selatan ke utara. pastu malam gigih nak tengok Germany vs Uruguay. Ah memang sangat dahsyat lah mata. dapat tidur sekejap je. hari ahad lepas majlis balik pontian lepas tu gigih lagi demi Sepanyol! Fuh fuh fuh~ tak sia2 rupanya kahkahkah menang tu spain! sorry ye peminat Belanda or Pembenci Spain hahahahaha~

oh ok aku cerita pasal Ipoh dengan wedding tu dulu. then baru cerita pasal world cup ok. aku nak gak cerita pasal bola sebab kalau tak cerita sekarang lama2 cerita jadi basi. siapa yang nak baca??

senang cerita, kita tengok gambar je lah.


Daus dengan Fatin. Semangat pakai jersi Germany


ni pagi2, bukan pagi sangat lah..dalam pukul 10 pagi camtu..nak keluar pergi bandar Ipoh cari tudung sebab tudung tak bawak. Ah memang sangat sengal ok tak bawak tudung.



inilah tok kami! hai tok..saja nak bagi tok glamor sekejap heeeeee. oh kitorang duk kat homestay. ok lah rumah tu ada 3 bilik. nak kata mahal ke murah, aku tak tahu lah. sebab tak pernah lah pulak nak banding2 kan harga dengan tempat lain.


kami yang sengal sementara tunggu nak berkonvoi


rombongan pihak lelaki. seronok ahh konvoi2 ni. suka suka~


pengantin sebelum berangkat ke dewan


pengantin di pelamin


anak dara, pose 1


pose 2


ini kazen aku yang sebaya. Nabilah Annas ;)



kami sebelum balik





tak sah kalau tak mencapub kan diri =.=

ok cukup pasal Ipoh. nak cakap gak sal WC. taknak buat entry baru. malas!

sebagai peminat-penyokong Spain, aku memang sangggaaattt puas hati. hehehe tak tergambar ok perasaan happy tu. Siap semangat tengok ulangan Final tu! bukan sekali, tapi dua kali!

Pada aku lah kan, Spain ni memang ada team spirit yang sangat hebat.and antara pemain Spain yang hebat pada aku;

1. Sergio Ramos- gerakan dia, cara dia control bola memang hebat. tandukan dia pun bukan calang2. Dia antara pemain yang banyak kawal bola

2. Puyol- kalau ada award untuk kepala emas, dia mesti boleh dapat hahaa..dia ni memang penting sangat2 dalam spain sebab dia sentiasa berusaha selamatkan bola and tetap nak cuba bantu serangan. macam orang yang tak reti penat!

3. Xavi- dia ni aku tak tahu nak cakap apa, cuma HEBAT. itu sahaja.

4. David Villa- harapan spain tapi banyak buat silap masa final. mungkin tertekan kott..dia bijak cari peluang sebelum ni. tak apa lah Villa~

till then, chiowww! mau tidur

1 comment:

cOLour Of LiFE said...

cik gee...huhu...i pon bosan juge...bestnye u ade gak kenduri2 nak pg...i dok terguling2 je kat uma