Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Monday, December 6, 2010

MAHA 2010

MAHA 2010 dah habis.

dapat pergi 2x je tapi rasanya dah serik nak pergi lagi.

penat nak mamp! demam2 pun masih boleh gagahkan diri lagi.

best wooohhhh..macam2 ada..tapi kalau sesiapa yang datang naik kereta, mungkin akan cakap tak best sebab jam tahap gila punya. naik motor tak sampai 5 minit dari masjid UPM nak pergi MAHA tu. tapi naik kereta, nasib lah sampai sejam lebih tak gerak2. hahaha...

oh pics kat MAHA belum transfer masuk lappy lagi so entry pasal MAHA memang tak ada lah segala gambar gedik2 ku dan kawan2. :)

masa MAHA tu dapat diagnosis penyakit guna kaedah Islam.. masa tu baru lah realized muda2 dah ada macam2 jenis penyakit.

-gastrik, angin banyak dalam badan, kolestrol tinggi, hormon tak stabil, sakit pinggang, sakit dada, usus tak bersih, stress.

memang gila. orang tu siap cakap 'nanti mengandung senang kena sembelit. hormon tak cantik, usus tak bersih'

lepas tu terus beli virgin olive oil. lagi satu ubat untuk hormon tak beli lagi. kena kumpul duit. kang ada plak yang makan pasir berlaukkan rumput. tak sanggup ok!

and dia terangkan kenapa aku makan banyak2 pun badan tetap tak naik. haha pasni bila dah makan ubat yang dia bagi mesti kena kawal makan. tak boleh makan banyak2 lah pasni. kang nanti jadi booolaattt..saya tak mahu!

kat MAHA ada banyak jual pokok2. tenang je tengok pokok bunga banyak2 tapi saya tak boleh beli sebab rumah kat shah alam tak ada tempat nak bercucuk tanam. tak apa lah..next time kalau nak beli rumah, kena cari rumah yang ada halaman luas sikit. ok dah boleh start berangan heheheh...

saya tak habis pusing pun 1 MAHA tu. dah tak larat..lembik gila..kalau boleh nak jalan seret2 kaki je.

ok lah..esok Maal Hijrah..selamat berhijrah ye rakan2. bukak buku baru biar penuh dengan pahala. and selamat bercuti!! hehehe

1 comment:

NHIDAYAT said...

waaaahhh bestnya dapat pergi MAHA, nak pergi pun jauh...lg pun semester belum buka lagi.hee selamat menyambut maal hijrah and nice to meet u:D