Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Thursday, December 16, 2010

Kuat makan!

Assalamualaikum ;)

nafsu makan saya sekarang bertambah tambah. macam makan untuk 2 orang! setiap hari pun mesti nak masak makanan yang berbeza2. daging blackpepper lah, ayam masak lemak cili padi lah, tomyam, sup, sambal tumis, asam pedas. paling malas pun ikan goreng. tu pun sekali makan 2 ekor! selalunya lunch waktu petang, tapi malam lepas maghrib dah rasa kebulur. gila betul perut ni..

paling tak boleh blah, sebelum pergi kerja dah breakfast at least 3 keping roti, tapi tengahari pukul 12 perut dah terpekik terlolong kelaparan. tak paham betul aku..nak kata banyak guna tenaga, rasanya tak pun. kadang2 tangan sampai menggigil2..macam orang tak makan seminggu.

oh ye, sekarang saya rajin masak sebab nak berjimat. memang sangat2 berjimat. tapi kadang2 confuse gak, berjimat ke kedekut? nak beli aiskrim 2 ringgit pun pikir banyak kali. tapi seriously memang sangat berjimat bila masak sendiri. kalau makan kat kedai setiap hari boleh habis hampir 100 ringgit seminggu. tapi kalau masak sendiri, 10 ringgit je!! beza gila kot!


nanti saya jadi BULAT macam ni!

p/s: siapa tahu cara nak kawal makan? saya makan banyak2 sampai nak termuntah tapi tetap tak puas makan -____-"

2 comments:

man yusoef said...

ko sama cam aku...kadang2 siap boleh mengiggil..lapar punya pasal..tak paham btol lah

waniey_sakura said...

hahaha... lawakla ko jieha... blik nie kte msk lg eh... msk menu lain plak... yg kte plan smlm... hehehe... hope mnjadi + sedap la... hohoho...