Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Sunday, January 9, 2011

Bila geng scooter berkumpul!

YA ALLAH..kuatkan lah imanku..

kesabaran memuncak!

tak faham dengan budak-budak yang baru nak up ni..

kumpul ramai-ramai dengan scooter. eh scooter ke vespa? scooter dengan vespa sama eh? arghhh tak tahu lah..

bingit betul. mengganggu ketenteraman hari ahad je!

dah macam budak rempit je..masing2 bawak awek. berkepit.

kalau ye pun, pergi lah jauh2..ni dekat kawasan perumahan. melepak berejam2 dekat parking lot.


ok ni vespa ke scooter? hahaha saya tak tahu..


haaa macam ni lah diorang gather ramai2. memekak..

fine! hari ni dimaafkan. if next weekend pun diorang buat hal lagi memekak je aku bawak rotan libas sekor2!

tahu lah korang remaja, baru nak up..

*tetiba teringat balik dulu masa saya remaja macam diorang, apa yang saya buat? macam banyak melepak gak je...huhuhu*

gambar-gambar, terima kasih pakcik google!

2 comments:

fathur Fateh said...

salam kenal...wahai saudara... ^_^

pwincess Lov3y dOv3y said...

ini vespa la saudari.:)