Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Monday, January 10, 2011

Kita komen AJL25 secara lembut sahaja ok!

Result AJL25 semua orang pun dah tahu. puas hati ke tak puas hati tu lantak korang lah.

tapi AJL sempena Jubli Perak ni memang sangat2 best! everything dari awal sampai habis Siti menyanyi memang semua best. Part result diumumkan tu tak tergolong lah ye..

Nash nyanyi lagu Pada Syurga di Wajahmu memang sangat mantap lah. terbaik! sampai meremang bulu roma.

Yuna, saya suka baju kamu! orange yang sangat energetic! steady je menyanyi. tak apa bukan rezeki kamu untuk menang tahun ni. tapi kamu boleh menang pakaian terbaik :)

Faizal Tahir? setiap tahun tak pernah kecewakan penonton! memang sentiasa lain dari yang lain. siap ada swimming pool bagai.. berbaloi.

oh ye, untuk Ana Raffali pula, kemunculan Zahiril Adzim sebenarnya dah terkantoi awal2 lagi sebab Zahiril Adzim sendiri yang cerita kat blog dia. hehehe.. tak apalah. apa2 pun, tahniah Zahiril Adzim! kamu menang AJL25! eh sorry..Tahniah Ana Raffali.. speechess!! (bak kata Faizal Is Mail)

Stacy, wah kamu kurang seksi kali ni. bagus2..

Hafiz, saya tak tahu nak komen apa.

Saya tak suka rambut Tomok! errr bukan taste saya..menakutkan je dengan pakai eyeliner tebal2 lagi..

jap jap jap....woooahhhhh kali ni for the first time saya nak puji Dato' Siti Nurhaliza! saya suka baju dia kali ni. dia berjaya pilih baju and cutting yang sesuai untuk dia. sebab selama ni kebanyakan baju dia menampakkan yang dia gemuk + berisi. kali ni sangat slim. syabas! saya suka. sangat2 suka.

syahir, amacam kena penampar sebijik? hahaha sian kamooo..Pang sekali.. ouchhhh sakitnya...



Apa2 pun, saya suka kamu wahai Faizal Is Mail! tetap terbaik!

pentas AJL kali pun terbaik lah.. besar, luas. and everything is perfect except for the result!






*tolong ingatkan aku esok jangan tidur di office.

**saya minat zahiril adzim. penyedap hati Ana Raffali menang.

1 comment:

llq said...

pretty good post. I lawful stumbled upon your blog and wanted to command that I get really enjoyed reading your blog posts. Any condition I’ ll be subscribing to your maintain and I hope you despatch again soon Pigalle Christian Louboutin.