Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Tuesday, January 4, 2011

ye saya tahu saya dah jarang update blog

dapat online masa kat office je so faham2 lah kerja berlambak berbukit-bukit

so sekarang tengah plan nak beli p1wimax tapi masih berkira2 adakah ia berbaloi disebabkan saya duduk di rumah sangat sekejap. (maksudnya balik kerja>mandi>tengok tv>makan>sembahyang>tidur) saya tidur awal ye sekarang.

and masih berkira-kira and memujuk hati agar tidak kedekut untuk membayar bil broadband tersebut. saya sangat berjimat ok. nak makan kat luar pun berkira gila

so ini dikira 1st entry saya untuk 2011. haihhhh angan-angan nak buat entry yang gempak tapi hanya mampu buat entry 'pemberitahuan' sahaja sekarang. sangat banyak kerja ok! non-stop sampai rasa nak pengsan. nak minum air pun kadang2 tak sempat. takpe..bertahan...

1 comment:

waniey_sakura said...

wah... busy ye researcher kte nie.. hehehehe