Bagaimana Kami Boleh Bantu Anda

Nama Anda
Email
No. Telefon
Anda berminat untuk Turun berat badan
Naik berat badan
Improve kesihatan
Tambah tenaga
Improve Skin
Jana pendapatan tambahan
Bila waktu sesuai untuk hubungi anda 8am-12pm
12pm-6pm
6pm-11pm
Bandar anda berada

Get your own free form like this one.

Sunday, May 3, 2009

kasut.kasut.kasut.

well, ni tengah tak ada kerja so saje upload gambar kasut2 hehe. memang betul tengah bored ni..

ok, oleh kerana esok dah start my L.I, aku jadi keliru nak pakai kasut yang mana satu. aku tak ada beli kasut baru. guna apa yang ada je.. berjimat lah katakan.. haha bukan kedekut duit k!

kat bawah ni sebahagian dari kasut aku. sikit je. yang lain tinggal kat upm and ada yang tertinggal dalam kereta mama.



yang ni aku suka pakai kalau jalan2 n majlis yang aku berbaju or seluar hitam




ok, seriously yang ni memang TAK SESUAI untuk kerja! gedik nak pakai tinggi2 buat apa kan.. ni paling tinggi lah yang aku ada dalam koleksi. bila ambik 2 pic ni, baru aku betul2 perasan this one nampak sangat gedik hehe.. selama ni pakai tak rasa lak macam gedik. rasa tinggi ada lah keskeskes





yang ni serious nampak kotor hehe.. kasut ni dah lama dah.. hampir setahun kot.. suka sangat pakai bila wearing baju kurung. esok L.I nak pakai ni lah.. ni my BFF..this one memang agak berkualiti sebab tak rosak2 lagi. bagus bagus.



this one lak aku tak pernah pakai walaupun dah lama beli. ni memang sangat sesuai untuk kerja cuz its color and tutup habis. tapi aku tak suka pakai kasut tutup macam ni sebab kaki aku sure melecet. sakit tau. tak sanggup tengok kaki aku luka2 sebab melecet pastu nanti berbekas kat kaki.. adus..
ada lagi yang aku minat tapi tertinggal dalam kereta mama.kasut tu color putih. malas nak tunggu mama balik semata mata nak ambik gambar kasut tu hehe..
ok aku masukkan 4 je dari kasut2 aku.. yang lain tak payah! kalau rajin aku upload lagi yang lain k..
pasni aku mengimpikan kasut color merah! suka suka. tapi kalau beli just untuk kepuasan tapi tak pakai buat apa kan.. tengok lah dulu kalau masa tu tetiba tak sayang duit hehe

2 comments:

ARC said...

hoh lawa siot..seb bek aku jantan dan xminat bende shiny2

jieha said...

hehe kalau minat tu tak tau lah..